Meteen naar de inhoud

Brownie voor de horeca

Brownie voor de horeca is de manier hoe jij je vandaag nog kan onderscheiden als ondernemer? Je merkt vast hoe lastig het is om de gast achter de computer vandaan te krijgen. We hebben uit eigen ervaring gemerkt dat “beleving” hetgeen is dat de klant aan je kan binden. Daarnaast kan het een verlengstuk zijn van hetgeen je wil uitstralen met je zaak. Iets lekkers in de vorm van een brownie draagt zeker bij aan dit gevoel!

brownie voor de horeca

De brownie voor de horeca worden gebakken in ons bakkerijtje in Leerdam. Dit zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. Zo gaan er geen kunstmatige grondstoffen in de brownie en dat proef je. De brownies worden na het bakken ingevroren en ook op deze wijze gekoeld verzonden. Bij het begin van de dag haal je een hoeveelheid brownies uit de vriezer en na 10 minuten zijn ze al geschikt voor de verkoop. Zo heb je weinig verspilling.

Onze brownies in het brownieconcept horeca zijn uitermate geschikt om mee te verkopen bij een Coffee To Go omdat ze prima uit de hand te eten zijn. Ze is het bedrag dat de gast bij je besteed een stukje hoger.

De oorsprong van de brownie voor de horeca

De Brownie is bedacht door een kok van het Palmer House Hotel. Hij kreeg de opdracht om een dessert te maken dat kleiner zou moeten zijn dan een stukje cake en makkelijk met de hand kon worden gegeten.

De brownie was geboren. Met een beperkt aantal ingrediënten maken we de lekkerste creaties.
De brownies zijn inmiddels bekend in Leerdam en omstreken. Ze smelten op je tong en dat zorgt ervoor dat je gasten in je horecazaak terugkeren.

Benieuwd naar de bijzondere smaak van onze brownie? Bestel een proefpakket gemakkelijk via onze webshop.