Meteen naar de inhoud

De oorsprong van de brownie sinds 1893

Brownie is bedacht door een kok van het Palmer House Hotel. Hij kreeg de opdracht om een dessert te maken dat kleiner zou moeten zijn dan een stukje cake en makkelijk met de hand kon worden gegeten.

brownie

De brownie was geboren. Met een beperkt aantal ingrediënten maken we de lekkerste creaties.
De brownies zijn inmiddels bekend in Leerdam en omstreken. Ze smelten op je tong en dat zorgt ervoor dat je gasten in je horecazaak terugkeren.

Brownieconcept voor de horeca

Brownieconcept voor de horeca is de manier hoe jij je vandaag nog kan onderscheiden als ondernemer? Je merkt vast hoe lastig het is om de gast achter de computer vandaan te krijgen. We hebben uit eigen ervaring gemerkt dat “beleving” hetgeen is dat de klant aan je kan binden. Daarnaast kan het een verlengstuk zijn van hetgeen je wil uitstralen met je zaak. Iets lekkers in de vorm van een brownie draagt zeker bij aan dit gevoel!

De brownies worden gebakken in ons bakkerijtje in Leerdam. Dit zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. Zo gaan er geen kunstmatige grondstoffen in de brownie en dat proef je. De brownies worden na het bakken ingevroren en ook op deze wijze gekoeld verzonden. Bij het begin van de dag haal je een hoeveelheid brownies uit de vriezer en na 10 minuten zijn ze al geschikt voor de verkoop. Zo heb je weinig verspilling.

De advies verkoopprijs van een losse brownie in je koffiebar is € 3,25 euro incl. btw. Daarmee behaal je een mooie marge voor een product dat gemakkelijk is mee te verkopen en waarmee het bedrag dat men in je zaak besteed verhoogt.

Brownie To Go of als dessert

Brownie To Go is een ideaal product waarmee je het bedrag dat je gast bij je besteed kan verhogen. Makkelijk en lekker om vanuit de hand te nuttigen. En met de diverse smaken is er voor ieder wat wils. Daarnaast kan het een verlengstuk zijn van hetgeen je wil uitstralen met je zaak. Iets lekkers in de vorm van een brownie draagt zeker bij aan dit gevoel!

Een heerlijke combinatie is een warme brownie met een bol vanille ijs. Als afsluiting van een diner met een bol ijs of lekkere espresso.

De brownies zijn per smaak in 24 stuks te bestellen. De smaken die we momenteel in onze bakkerij maken zijn:
– Caramel / Zeezout
– Pistache / Noten
– Kokos / Pecan
– Sinaasappel / Kaneel
– Cranberry / Witte chocolade
– Pindakaas / Pinda
– Munt
– Naturel